Cautare

19750 de rezultate pentru "nr de telefon al unui reporter pro tv" (8.92 secunde)
Brand de tara in Uniunea Europeana. O poveste romaneasca de succes: magiunul de Topoloveni Cine spunea ca nu avem un brand de tara puternic? Il avem si e chiar unul recunoscut oficial de UE.
Cum l-am invins pe Dracula este romanul de debut semnat Nicole Dutu. ... O intriga politista cu elemente de supranatural in rama unui roman istoric, cartea reuneste cinci povesti de dragoste, urmarind obsesia controversatului, dar seducatorului personaj Dracula pentru femeia iubita, obsesie care infrunta spatiul si veacurile.
In 8 ianuarie 2008, zeci de locuitori ai orasului si din imprejurimile sale au raportat observarea unor OZN-uri. Unii spuneau ca a fost o aeronava de marimea unui teren de fotbal sau mai mare.
Una din stratagemele utilizate de politicienii ori autoritatile ingramadite la colt de curiozitatea unui jurnalist este discreditarea acestuia. De cele mai multe ori, atunci cand gazetarul pune o intrebare care derajeaza i se raspunde printr-o acuza, cum ca ar fi de fapt platit de adversari sa aiba respectivele nelamuriri.
Incepand de ieri, BNR a impus noi reguli la imprumuturi, prin includerea in plafonul pentru evaluarea bonitatii clientilor a tuturor costurilor aferente imprumuturilor contractate. Normele BNR au fost intelese in mod diferit de companiile financiare nebancare. Potrivit Normei BNR nr.
Politica de vineri seara Au mai ramas mai putin de trei luni pana la alegerile parlamentare, iar lucrurile par mai incurcate ca niciodata. ... blocul anti si blocul pro-Basescu.
Dupa aparitia scrisorii, jurnalistul a precizat ca nici un rand din acest text nu i-ar apartine, numele si fotografia sa fiind alaturate in mod fraudulos acestei manopere de catre indivizii care detin acest site.
Cum au reusit romanii sa spulbere o intreaga armata maghiara de tancuri in Africa: "I-am scos de pe harta" Ca niste fantome cenusii de otel, tancurile se misca greoi prin pacla deasa care se ridica peste ruinele fumegande ale orasului:
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul. ... E o noua tema de dezbatere.
Patriotism prin Ordonanta de urgenta. ... Cornel MIHALACHE) Am asteptat sa se termine colecta de bani pentru Cumintenie, ca sa nu stavilesc cumva avalansa lucrativ-patriotica. Nu cred in patriotism prin Ordonanta de urgenta.
Toate actiunile de pe scena politica sint legate intr-un fel sau altul de acest subiect. "Nebunia" va incepe insa abia dupa ce Curtea Constitutionala va trimite Parlamentului motivatia avizului negativ pe care l-a dat cererii de suspendare a sefului statului.
Peste 30.000 de oameni au înfruntat sâmbata canicula pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui Traian Basescu, organizat în Piata Prefecturii din Craiova. Îmbracati în portocaliu din cap pâna în picioare, înarmati cu pancarte si steaguri, sustinatorii presedintelui au venit dis-de-dimineata cu autocarele din 11 judete.
"Legea educatiei, amanata, Mircea Geoana, amenintat de PDL". Dupa doua ore de dezbateri in contradictoriu, senatorii au decis ieri ca Legea educatiei sa fie retrimisa la Comisia de invatamant, comisia primind termen 30 de zile pentru adoptarea unui nou raport.
In cele ce urmeaza puteti citi o declaratie de presa din partea Delegatiei PSD din Parlamentul European privind discursul lui Nigel Farage, discurs bazat pe o minciuna demascata de datele oficiale, referitoare la fluxul de romani veniti in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor.
Cele doua formatii spaniole lupta in aceasta seara pentru trofeul Ligii Europa, finala fiind gazduita de Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 21.45 (Pro TV) Se anunta o seara magica la Bucuresti, Arena Nationala urmand sa gazduiasca finala Ligii Europa, trofeul fiind disputat de Atletico Madrid si Athletic Bilbao, doua echipe care practica un fotbal ofensiv si spectaculos.
Malaele isi face bar in Centrul Vechi, cu banii din "Las Fierbinti" Horatiu Malaele (61 de ani) e unul dintre cel mai bine platiti actori si regizori din Romania. Doar pentru rolul din serialul "Las Fierbinti", difuzat de PRO TV, primeste 1.500 de euro pe episod.
Iliescu saluta aparitia unei forte de stanga romanesti in Moldova Presedintele Partidului Noua Optiune Istorica (NOI), Victor Alexeev, s-a intalnit, lunea trecuta, la Bucuresti, cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. As dori sa salut organizarea in Republica Moldova la 30 noiembrie 2014 de alegeri parlamentare libere si democratice si sa felicit cetatenii Republicii Moldova pentru optiunea majoritara degajata din procesul electoral pentru continuarea procesului de integrare europeana!
La randul sau, Ciontu i-a cedat locul nr. ... Strategia a eliminat orice duel intern pentru putere, ramane de vazut cum vor reactiona PRM-istii, odata dezmeticiti.
Mircea Gainusa, fostul sef al Serviciului de Protectie si Paza - Constanta este fara indoiala un om meticulos, ba chiar se poate vorbi despre "defect profesional" in atitudinea pe care o afiseaza.
google-analytics.com